1503838629920860
 

COACHING

PRONAĐITE  SVOJU SVRHU DJELOVANJEM!

 

 

Ne znam koji su vaši snovi i da li uopće sanjate? Smatrate li da je život pretežak da bismo si dozvolili “sanjarije”!

Ne mogu vam dati savjet što je najbolje za vas. Ne mogu znati što je vaša svrha, jeste li je ostvarili, ili vam vaš zadatak tek predstoji. Možda čak imate više svrha. Možda ste svoju svrhu već ispunili. Možda ste tako mladi da se još tražite, zbunjeni ste ili uplašeni. Ili puni hrabrosti i energije što je divno! Ostanite takvima! Neka vas ništa ne obeshrabri i znajte da svaki pokušaj vrijedi. Svaki neuspjeh je put prema uspjehu. Svaki neuspjeh, svaka suza, vaš je uspjeh kao pokazatelj da treba drugačije, strastvenije, pametnije, s više prihvaćanja, s manje otpora, načinom koji ne traži od vas težak rad!

Svrha ljudskoga života je kreiranje. Kreirati se može samo ako radosno živite život bez obzira što u njemu ima mnogo iznenađenja, zahtjeva, odgovornosti, lijepih i manje lijepih događaja. Jer to je život. On nas vodi kroz razna iskustva svojstvena nama kao pojedincima kako bi kroz iskustva rasli i bivali sve uspješnijom osobom. Biti doista kreativan traži preduvjet, a to je da imate dovoljno novca i da su vaše osnovne životne potrebe podmirene. Kako to ostvariti, ne samo novac kao jedan segment života, već obilje i na drugim životnim područjima koja su vam važna – praksa je koja se primjenjuje znanstvenom metodom.

KAO CERTIFICIRANI TRANSFORMATIVNI DreamBuilderSuccess coach MOGU VAM POMOĆI DA DEFINIRATE, OBLIKUJETE I OSTVARITE SVOJE SNOVE kroz nježnu i strpljivu podršku primjenjujući DreamBuilder® program razmišljanja i djelovanja, provjeren u praksi širom svijeta. Slobodno me kontaktirajte i rezervirajte neobavezni strateški razgovor da vidimo od koje točke krenuti za poticanje vaših potencijala. 

Obaveze prema meni možete podmiriti narudžbom vitamina i drugih kvalitetnih dodataka prehrani iz tvrtke čiji sam i ja zadovoljni kupac i poslovni partner. Dakle, imate coaching podršku, online tečajeve za samoedukaciju i proizvode za potporu zdravlja. Jeste li do sada naišli na takvo što? ISKORISTITE MOGUĆNOSTI!

ŠTO JE COACHING?

Pojam eng. coach ne može se doslovno prevesti na naš jezik i točno odrediti značenje u odnosu na prijevod.

Članovi Hrvatske udruge za coaching složili su se da je „coaching privremeni profesionalni odnos u kojemu se klijentu pomaže u postizanju izvrsnih rezultata u njegovoj karijeri i organizaciji u životu. U procesu coachinga klijenti produbljuju vlastito učenje, kreiraju vlastite rezultate, te unaprjeđuju kvalitetu svoga života“. …

„Coaching je odnos koji klijentu pomaže biti bolji u onom segmentu života za koji misli da ga treba poboljšati a posljedično se onda mijenjaju na bolje i drugi segmenti života.

To je odnos povjerenja. Coach je taj koji u samom startu vjeruje u klijenta. On vjeruje da klijent ima puni potencijal koji još nije otkrio.“

„Coaching nije savjetovanje, nije psihoterapija niti klijentu otkriva odgovor kako i što treba učiniti, nego je podrška, vodstvo i pomoć na putu koji osoba izabere ka ostvarenju svoga cilja. Coach i klijent zajedno rade strategiju puta. To je rad na sebi, rast te osvještavanje vlastitih mana i vrlina koje mogu biti vrlo korisne.“ Izvor

 

ŠTO JE DREAMBUILDER® PROGRAM?
KAKO VAM ON MOŽE POMOĆI?

DreamBuilder® program (sistem) autorski je rad Mary Morrissey i njenih suradnika kojega je u naše prostore donijela moja mentorica Snježana Ristić, transformativni DreamBuilder coach i poslovni konzultant. Snježana je jedina osoba na svijetu koja je dobila dozvolu proširiti ova znanja u ovom dijelu planeta na našem domaćem jeziku i osposobljavati nove licencirane coacheve. Više o Snježani, njenoj životnoj priči i transformaciji, načinu na koji pomaže drugima da žive bogatiji i ispunjeniji život, o DreamBuilder® programu i ostalim programima možete pronaći na www.snjezanaristic.com

DreamBuilder® program je skup principa, tehnologija razmišljanja i primjena u praksi koji vas vodi korak po korak do podizanja svjesnosti tko ste, koja je vaša životna svrha, vaši talenti i kako potencijale koji postoje u vama osloboditi i pustiti da vas odvedu u život kakav sanjate živjeti. Ovaj program pomoći će vam da svoj život učinite remek-djelom jer to možete. Možete živjeti u harmoniji na svim područjima života, napredovati, privući obilje zdravlja, novca, ljubavi, a što je najvažnije biti u miru sa samima sobom i živjeti radosnijim životom. Tek tada imate prolaz u viši red poretka stvari.

DreamBuilder® program sadrži stare mudrosti, ali i suvremene znanosti na području psihologije, sociologije, metafizike, NLP i drugih metoda i tehnika, sve provjereno u praksi unazad 40 i više godina. Dakle, ovdje se radi o jednom složenom i sveobuhvatnom djelu koje trebate poimati kao temelj od kojega polazite da biste kroz definiranje, oblikovanje i vlastitu transformaciju ostvarili svoje snove koji postoje, ali se nisu još materijalizirali. DreamBuilder® program je odskočna daska za vaša daljnja istraživanja, promišljanja i puteve razvoja.

U svemu tome pomaže vam osoba koja je prošla ili prolazi isto što i vi – vaš coach, osoba od povjerenja i podrške, sa specifičnim znanjima i zakonskom dozvolom rada.

 

RAJNA BANOVAC

transformativni licencirani DreamBuilderSuccess® coach u 7. generaciji izobrazbe coacheva Snježane Ristić.

Prolazeći kroz DreamBuilder® program i ostale programe moje mentorice Snježane Ristić, kroz svakodnevnu praksu rada na sebi s pogledom usmjerenim na vision board, gdje je misao iz srca, zaštićena od logičkog uma, pretočena izravno u vidljive slike i događanja – uspjela sam probuditi u sebi život, ponovnu vjeru u Dobro. Probuditi kreativnost i otvoriti srce za ljubav. Postala sam poslovno uspješnijom, ali i otvorenijom u odnosu prema drugima, samoj sebi i životu općenito.

Bez obzira na dob, prošlost ili trenutne sposobnosti, vraćam se svome istinskom Biću koje sam zametnula unazad 30-tak godina negdje na putovanju kroz burne životne okolnosti. To isto želim i vama prenijeti, tu poruku, dati ruku podrške, posuditi vjeru koju vi možda trenutno sada nemate. I vama mogu pomoći da doživite preobražaj ili bolje rečeno da se vratite svojoj istinskoj svrsi, da budete ono što doista jeste i pri čemu se najbolje osjećate. Onome što vas čini živim bićem, samo ako vi to dozvolite sebi!

Probuditi se u svojim snovima, to možete i vi, a ja sam tu da vam pomognem na tom procesu osvješćenja te definiranja, oblikovanja i ostvarenja snova. Ja sam samo prijenosnik onoga što dobivam od drugoga, naravno u pozitivnom smislu.

Zakažite informativni razgovor: +385 (0) 91 7241510 (Rajna Banovac)

Svi mi imamo talent koji nam pomaže da ono što želimo dati svijetu i ono kroz što će nam stizati sredstva za život – jeste najlakši i najjednostavniji način ZA NAS. Od svojih klijenata i suradnika ne očekujem da budu govornici, pisci, lideri i coachevi, da se preko noći promijene u smislu da ono što su do sada bili ne valja. Ali pokazujem im najbrži i provjereni put koji može i kod njih funkcionirati ako prihvate sebe kao dobre i uspješne osobe koje su takvima oduvijek bile.

VI STE BIĆE IZBORA

Kada prihvaćamo svoj život kao iskustvo po koje smo došli na ovaj svijet, tek tada prihvaćamo situacije, rješavamo ih ili prolazimo kroz njih. Neke će nas situacije mimoići jer one nisu potrebne za naš razvoj, neke ćemo privremeno zaobići i rješavati kasnije kada bude pravo vrijeme, a neke ćemo situacije namjerno pozvati u svoj život i s njima se suočavati. Neke situacije bit će globalnog karaktera i trebat će vam mnogo snage za prilagođavanje.

Mi smo bića izbora i možemo odlučiti, pa makar svaki dan ispočetka, što ćemo taj dan uraditi najbolje, najkorisnije, najkreativnije, odnosno što ćemo MI BITI taj dan. Što ćemo misliti taj dan? Hoćemo li biti ljubazna osoba? Hoćemo li biti strpljiva osoba? Hoćemo li biti dobrohotna osoba? Hoćemo li danas nešto novo naučiti? Hoćemo li nekome uljepšati dan? Hoćemo li prvi pristupiti s ponudom ljubavi našem partneru? Hoćemo li zahtijevati ljubav? Hoćemo li biti danas darežljivi u vremenu, lijepom riječju, osmijehom ili nečim materijalnim? Hoćemo li biti nestrpljivi i planuti jer je to naš ventil, drugačije ne možemo ili ne znamo? Svi nas tako iritiraju. Hoćemo li biti zatvoreni u svome malom svijetu i ne puštati nikoga u nj da nas ne povrijedi, ne prevari, ne oduzme vrijeme? Hoćemo li i danas slaviti pobjedu preživljavanja? Hoćemo li i dalje zamjerati? Hoćemo li i dalje potraživati dugovanja od dužnika? Hoćemo li kritizirati? Hoćemo li samo čekati? Hoćemo li prihvatiti poslovnu priliku? Hoćemo li uroniti u život ili se pokušati sakriti?

 

SVAKI NAŠ DAN, CIJELI JE NAŠ ŽIVOT U MALOM

Možda smatrate da u svome životu više ne možete ništa poboljšati, da ste prestari, da više nemate živaca, da ste se dovoljno opametili da ne vjerujete nikome. Da ne vjerujete sebi da možete biti bogati, da ne vjerujete sebi da možete biti zdravi, da možete pronaći ljubav svoga života jer to ne zaslužujete ili nitko ne zaslužuje vas? Ili naprosto želite biti u miru sami sa sobom, ali ne znate kako to izvesti!

Mi smo bića izbora. Mi smo misaona bića. Kako je to divno? Zamislite, pa barem nam misli, barem za sada, nitko ne može kontrolirati. Nitko ne zna što mislimo (od ljudskog roda). Mi imamo svoje vlastite misli koje jure našim umom u svojoj najljepšoj razdraganosti i kreativnosti, nadanju i očekivanju dobroga. Ili stoje poput mutnoga jezera, misli pune crne tmine, straha, drhtanja i jeze s velikim očima.

 

2 x – DREVNA MUDROST I EGZAKTNA ZNANOST

S obzirom da je sve stvoreno dva puta, a to je da je prvo bila Misao (Riječ), a potom stvar, materijalno (Svemir, planeti, Zemlja, kuće, automobili, uređaji, tehnologija, lijekovi, čovjek, životinje, biljke), to onda znači da naše misli imaju nevjerojatnu moć. Hoćemo li mislima prizivati još više bijede, straha, nasilja i nestašice, ili ćemo mislima spajati se s drugom frekvencijom i vibriranjem na kojemu se nalazi obilje? Možete li zamisliti kako je to nevjerojatno i zastrašujuće i kakva sreća da nam se želje ne ostvaruju odmah jer tada bi bili u velikom problemu.

Onakav život kakav sada imate, upravo je takav kakav ste ga privukli i svojim izborima definirali. Ljepota je u tome da to ne mora biti vaš konačni status. Ohrabrujuće je to što uvijek iznova i kroz praksu možete preusmjeriti tijek vašega života i početi privlačiti i mišlju, i vjerom, i namjerom, i djelovanjem toliko toga lijepoga da ćete reći:

– Ajme, čuda se doista događaju! Bože, hvala ti!

Ne samo to, vaše želje mogu biti tako ostvarene da vam Univerzum može čak i prije roka koji ste zamislili ili odredili, i u još boljoj verziji donijeti obilje.

 

PAZITE NA FOKUS! TO SE OSTVARUJE.

Kada odlučite iskoračiti prema nečemu novome, boljemu ili nepoznatome gdje samo nazirete da bi tamo moglo biti nešto dobro za vas i vaše najmilije, uskoro ćete se naći u zrakopraznom prostoru. Može se dogoditi da vas okolina više neće razumjeti, da nećete imati podršku, da ćete morati dati neke novce, da ćete se morati nečega odreći, da ćete se morati promijeniti i da ćete ostati sami. Ali znate da morate krenuti nekim novim putem jer inače za vas nema života. Upravo u tom razdoblju dok ste ranjivi, nesigurni niti imate znanja i prakse, upravo tada potrebna vam je pomoć, podrška osobe koja je prolazila slično što i vi. Ta osoba ne mora biti licencirani coach. To može biti vaš prijatelj koji je uspio prijeći nevidljivi most i došao je na drugu stranu gdje se nalaze ostvarenja. Možda će vas prijatelj nagovarati da uradite isto što i on, međutim to ne mora značiti da će to biti dobro i za vas. Ali u svakom slučaju, taj prijatelj zna kako se pokrenuti i dostići željeno. Od njega možete imati puno podrške. Bitno je da se ohrabrite i krenete u avanturu.

Međutim, coach je osoba koja neće govoriti što je dobro za vas. Ona ne daje savjete niti gotova rješenja. Ona vam čak ne jamči da ćete ostvariti neki pomak.

Coach je osoba koja vam pokušava pomoći svojim nježnim vodstvom da sami dođete do odgovora što su vaši snovi, potrebe i bolji život. Koja je vrsta djelovanja najprimjerenija vama da što prije premostite jaz od namjere do materijalizacije. Bez stručnog vodstva može se dogoditi da zbog neznanja doživite neuspjeh i još dublje razočaranje. Coach je osoba koja se školovala za ovu vrstu potpore i primjenjuje način pristupa svakom pojedincu s poštovanjem i vjerom, s namjerom da potakne u toj osobi samospoznaju i otključavanje unutarnjih resursa.

 

Što svatko od nas treba spoznati da bismo bili uspješnija i cjelovitija bića, bića sa svojom svrhom?

Nema nijednog bića u kozmosu koje je identično našem DNK, ni koje je bilo ikada ni koje će se stvoriti.

Svi mi imamo svoju unutarnju moć koja je povezana s božanskim. Mi smo božanska bića i došli smo na ovaj svijet s nečijom namjerom.

Svi smo mi energetska i duhovna bića utjelovljena u materiji, našem tijelu, našoj kući.

 

SVATKO JE DOŠAO S POKLONOM – TALENTOM!

To je kapital koji nam je dan našim rođenjem da s njim radimo ono što volimo raditi, ono što nam najbolje ide, nešto tako prirođeno nama, kako bi prihodovali na nama najlakši način. Talenti služe za umnožavanje. Talenti se ne smiju zanemariti, zakopati. To što npr. imate talent za kuhanje, ne znači da može svatko kao vi tako maštovito, lako i s ljubavlju kuhati. Nemojte zdravo za gotovo uzimati ono što vam najbolje ide. Vaš talent može vam donijeti bogatstvo.

Mnogi nemaju sreće da potječu iz stabilnih i duhovnih obitelji, iz obitelji gdje se uče vještine za život i gdje se njeguju istinske životne vrijednosti. Bez obzira na porijeklo, vi možete promijeniti DNK svoga života, tj. prekinuti nit siromaštva, izdaja, neznanja ili bolesti. Vaš život možete kreirati na drugačiji način: promjenom preduvjerenja, paradigmi i prihvaćanjem vaše istinske vrijednosti koja je u vama. Vi niste vaš roditelj, vi niste vaš nastavnik, vi niste vaš odgajatelj. Vi niste vaš brat, sestra ili neki rođak. Nitko nema prava nešto od vas očekivati. Nikome ne trebate ništa dokazivati. Ne morate vraćati tuđe dugove. Ne morate kajati tuđe grijehe. Nije li to tako oslobađajuće!?

Coach će vam pomoći znanstvenim metodama i tehnikama provjerenima u praksi stručnjaka i znanstvenika, da nadiđete vlastita ograničenja i spoznate svoju unutarnju snagu koja čeka da vam bude na usluzi. Coach će vam pomoći samo ako vi to želite i ukoliko primjenjujete barem nešto od onoga do čega ste došli zajedničkim naporom da je najprimjerenije vama.

 

ČESTITAJTE SAMIMA SEBI!

Coach će vas povezati s ljudima od kojih i on uči i dalje se usavršava. Dat će vam mnogo korisnih informacija, vodit će vas korak po korak tempom koji vama odgovara. Ovdje nema žurbe, niti prisile, niti očekivanja, niti dugovanja. Neće biti sve kao po loju i pravocrtno. Ali bit će uzbuđujuće! Da barem nešto primijenite i utvrdite da djeluje, učinili ste više nego što ijedna prosječna osoba na ovom planetu čini. Zato čestitke, sve pohvale i svaka čast! Čestitajte sami sebi! Prihvatite svoj i najmanji napredak kao veliko ostvarenje pa makar se radilo o, na prvi pogled, beznačajnim stvarima, npr. uvođenje neke nove korisne navike.

Ovo što sada čitate – mnogi neće pročitati jer ne stignu. SVI SU POZVANI NA GOZBU, ALI SAMO ĆE SE NETKO ODAZVATI.

Svatko ima svoj put, svoj način, početak i vrijeme razvoja. Bitno je ne stagnirati. Stagnacija počinje već u onom trenutku kada želite zadržati stanje kakvo jeste ne poduzimajući ništa. Znajte da je potrebno više energije ostati zarobljen u nezadovoljavajućem nego energije koja je potrebna za iskorak.

 

 

SRETAN JE SAMO ONAJ KOJI RADI POSAO KOJI VOLI

Svatko se izražava na sebi svojstven način. Čini nam se da bi to mogao svatko, da to nije nešto posebno, ali baš to i nije tako. Naši talenti svojstveni su samo nama. Ako uspijete svoj talent, ili neki novi koji je u zametku razviti pa unovčiti, doći ćete do one situacije za koju volimo reći: – Zarađujem, ali zapravo ne radim!

 

U DRUŠTVU NAJBOLJIH

Nikad nemojte zaboraviti na one koji su vam pomogli na putu napretka

Osim Snježane Ristić i DreamBuilder Coach akademije, ponosna sam što sam bila u programima i profesionalnoj podršci coacha Milke Đurić-Cvetanović, članice Zajednice coacheva Hrvatske, ali i u društvu ostalih sjajnih osoba koje vole pomagati drugima. Posebno me privukla organizacija Younity Croatia koja je od 2019. godine ustanovljena i na našim prostorima, čiji sam partner, ali i student.

Korisno za pročitati NA BLOGU

Za svoj rast i razvoj posebno sam zahvalna svima njima, kao i mentoru Damiru Rajnu iz tvrtke network marketinga u industriji zdravlja, „palma“ lideru koji je živi dokaz da i mi u Hrvatskoj možemo steći financijsku neovisnost i omogućiti svojoj obitelji kvalitetniji i bogatiji život.

Mnogo je ljudi koji su mi pomogli i koji mi daju podršku i znanje što izravno, što neizravno unazad nekoliko godina moga ubrzanoga razvoja. To je rezultat voljnog iskoraka i kvantnog podizanja u višu vibraciju. Želim i ja drugima potaknuti nadu i prihvaćanje života s višeg gledišta. Da proslijedim svjetlo toliko neophodno ovome svijetu. Svjetlo se vidi samo u tami. Očito da vibracija tame mora postojati jer svjetlo svijeće ne razaznaje se na podnevnom suncu, zar ne? To je kozmički Zakon polariteta, suprotnosti.

Najveću zahvalnost osjećam prema svome suprugu Vlatku koji me vjerno prati podrškom i logistikom u svim projektima, naumima i ostvarenjima, lutanjima, padovima, ali i usponima, snovima, vizijama i priželjkivanjima, pa čak i nepromišljenim ulaganjima. Zapravo, nijedno investiranje nije izgubljeno jer gubi samo onaj čovjek koji nikada ništa ne investira, koji nikada ne riskira, a naročito ako ne ulaže u svoje znanje. Koliko sam naučila ili ne naučila ne mora se mjeriti vagom jer bitno je primijeniti barem nešto od toga i biti svakodnevno ustrajan na putu prema viziji onakvog života kakvim želimo živjeti. Rezultati neće izostati. Želja mi je vlastitim primjerom voditi druge bez uvjeravanja i teškoga obostranog rada.

 

Kontaktirajte me i zakažite neformalni razgovor:

rajna.banovac.ribarica@gmail.com

091 724 1510

Facebook