1503838629920860
 

KONTAKT

RAJNA BANOVAC

upravna pravnica / freelancer

Zagreb

091 724 1510

rajna.banovac.ribarica@gmail.com

Pozovite me kao prijatelja na Facebooku.
Fb 4

 

ŠTO DRUGI KAŽU O MENI

“Uporna. Kada nešto zacrta to mora biti. Naivna, beskrajno vjeruje ljudima. Kada će se opametiti!” (majka Fadila)

“Stalno nešto smišlja. Strijelac sa svojim ciljem. Najsretnija uz svoju tipkovnicu. Uči više od naše djece. Sretan sam što joj mogu pomoći da se ostvari.” (suprug Vlatko)

“S Rajnom sam surađivao više godina u nekoliko IT projekata, najviše iz područja uredskog poslovanja. Rajna je izuzetno odgovorna osoba koja svoje zadatke izvršava kvalitetno i na vrijeme. Dobro je organizirana, prihvaća nove ideje i izazove a i sama predlaže unapređenja na poslovima iz svog područja odgovornosti. Rajna je suradnik kakvog svatko voli imati u svom timu.” (Josip Mance, IT project manager)

“Rajna je već kao mlada djevojka počela raditi na odgovornom radnom mjestu, zato je vrlo savjesna, točna i predana u svakom poslu koji radi. Tiha je i samozatajna, a ipak nezaustavljivo kroči prema svakom cilju kojeg si postavi. Već kao djevojčica pobjeđivala je na državnim natjecanjima, završila fakultet uz rad, napisala knjigu od 400 stranica koja se čita gotovo u dahu. Teškoće je nisu zaustavile u izdavanju iste, pa druge. Njeno je srce toplo za druge, majstor je opraštanja i ne mari za male stvari. Sve u svemu, ona je jedna velika mala žena.” (prijateljica Jasna Koruga, inženjer matematike)

DAVNO JE POČELO

Rajna i njen stroj

Godina 1974. II ekonomska škola u Zagrebu, najdraži sat: DAKTILOGRAFIJA. Tada sam mislila da je knjigovodstvo književnost, ah kakve li zabune! Ovakvi strojevi su me oduševljavali. Maštala sam o električnom IBM stroju s kuglicom kako ću ga jednoga dana imati i s njime putovati svijetom. Mislila sam i o nekoj revoluciji kojom ću povesti ljude u bolji svijet samo nisam znala kako to izvesti i gdje naći sljedbenike. Malena, krhka, neshvaćena, i sa samo 17 godina! Jesam li već tada imala – VIZIJU: kompjuter, tipkovnica i putovanje svijetom pomoću Interneta.

PORUKA ZA KRAJ (I POČETAK)

Svi zajedno – UDRUŽENI – možemo izaći iz tame ovoga svijeta u koju nas guraju.