1503838629920860
 

ONLINE POSAO

 

POSTANITE SAMOSTALNI NEOVISNI PARTNER I RADITE ZA SEBE

SHARE MARKETING – zabavno, jednostavno, bez rizika, kreativno!

Prepustite profesionalnoj kompaniji da proizvodi, brine o razvoju, distribuira, brine o logistici, knjigovodstvu, vašoj isplati, a vi podijelite informaciju o tome i bit ćete nagrađeni!

Partner postajete prema preporuci, u ovom slučaju to sam ja, Rajna Banovac. To znači da imam i zadatak biti prva osoba od pomoći, dati Vam informacije, uputiti u posao. 

Partner postajete:

  • narudžbom proizvoda za vlastitu upotrebu, min. 50 eura – ostvarujete punopravno članstvo koje vrijedi godinu dana. Dakle, nema članarine već jednom godišnje naručimo ovaj minimum, a usput ostvarujemo i dodatne novčane bonuse na svoju kupovinu koji smanjuju cijenu naših budućih narudžbi.
  • pridružujete se marketingu uz postupnu edukaciju i vođenje tempom kako Vam odgovara, na način koji Vam odgovara i u skladu s Vašim ambicijama. Niste nikome ništa obavezni, ali uspjeh Vam je zajamčen ukoliko se držite glavnih smjernica i posvetite dovoljno vremena svaki dan. Ovdje gradite svoj posao, ali imate pomoć našeg poslovnog tima. Partner distributer kao sporedno zanimanje znači da vaše glavno zanimanje ili status neće doći u pitanje. Iako postoje profesije, npr. određene kategorije državnih službenika, gdje se ne dozvoljava bavljenje dopunskim prihodima. Zaradu kompanija isplaćuje preko ugovora o djelu. Ako već imate obrt, možete ga upotpuniti s novim proizvodima i uslugama. Ili, ako ste zaposleni ili u mirovini, možete otvoriti sporedno zanimanje uz male troškove i ispostavljati račun za svoje usluge marketinga tvrtki kojoj ste se pridružili kao vanjski partner.

Za više informacija: rajnapartneri@gmail.com

 

 

I VI MOŽETE IMATI POTPUNO BESPLATNO WEB SHOP na više jezika, S PUNOM PODRŠKOM KOMPANIJE ČIJI STE PARTNER U MARKETINGU. 

Share marketing pojačan konceptom networkinga (gdje i vi drugima ponudite udruživanje kroz partnerstvo) omogućuje multiplicirani učinak i vas i svih onih koji su se udružili s vama, a opet – svi radimo za sebe, ali se držimo zajedno i pomažemo jedni drugima, ali i našoj društvenoj zajednici, kroz dijeljenje informacija o proizvodima, uslugama, poslovnoj prilici, ali i znanja i dobrih iskustava. Kompanija umjesto da troši novac na klasične reklame, taj budžet raspoređuje nama, neovisnim distributerima (marketarima, oglašivačima, preporučiteljima). Proviziju podižete preko ugovora o djelu ili sporednog zanimanja.

 

Internet marketing širok je pojam, ali vi ćete odabrati metodologiju i dinamiku koja vam najbolje odgovara. Je li to e-mail marketing, je li to marketing privlačenja kroz sadržaje koje kreirate, telemarketing, blog, vlastiti web shop, izravna komunikacija, edukacija drugih, majstorstvo na društvenim mrežama, kombinacija svega toga – i vi možete početi stvarati svoje online carstvo bez potrebe juriti za svojim dosadašnjim prijateljima i usputnim prolaznicima. I vi možete ostvariti da vam se drugi samoinicijativno javljaju, traže da im pomognete, da ih uvedete u svoj poslovni tim. Vi birate kome ćete pokloniti svoje vrijeme i svoje znanje, jer svi nisu za vas niti ste vi u mogućnosti pomoći svima.

 

Što je share marketing – pogledajte VIDEO

 

U kojoj ste sada grupi stjecanja prihoda – pogledajte VIDEO

Poanta je da što prije krenete prema idućoj razini ukoliko ne želite doživjeti financijski kolaps ili postojeći produbiti.

 

KADA SE ODLUČITE ZA PARTNERSTVO…

Imat ćete besplatan pristup edukaciji. Vodim vas korak po korak do prvih rezultata. I ne samo vas nego i vaše partnere ukoliko se odlučite osim promocije proizvoda promovirati i poslovnu mogućnost kako biste umnožili svoj učinak.

Ako ste već partner s nekom drugom kompanijom, tek počinjete ili ponovno startate, ako vaša kompanija nema adekvatnu edukaciju ili vaš sponzor/mentor nije dostupan, ili s njime niste zadovoljni – također ste dobrodošli.

Moja je poduka do daljnjega besplatna. Zašto? Želim da zajedno sa svima onima koji se trude na našem geografskom području, predočiti sliku mogućeg uspjeha kroz jednostavan i besplatan model, ne samo financijskog nego i transformativnog osobnog napretka. Svi mi želimo pomoći obiteljima i pojedincima da im bude bolje, da napreduju, da ne ovise o politici ili državnim potporama, ili samo o jednom sada već nesigurnom prihodu.

 

Program je stalno nadopunjavan novim znanjima i video-uputama. Jer i ja stalno ulažem u svoja znanja i uvijek sam u nekom tečaju ili mastermind grupi za uspjeh.

 

Nalazimo se u idealnom vremenu za internet posao – svi smo na internetu! Nema ni fizičkih ni virtualnih granica, već samo granica naše zone komfora koju trebamo nadvladati i krenuti prema slobodi!

Ukoliko želite više informacija, slobodno me kontaktirajte, postavite pitanja:

rajnapartneri@gmail.com

 

 

SPOJ ZDRAVLJA I FINANCIJSKOG BLAGOSTANJA

BUDITE ZALJUBLJENI U PROIZVODE KOJE KORISTITE I BIT ĆE VAM PRIRODNO DA O TOME S ODUŠEVLJENJEM GOVORITE DRUGIMA
 

 

Ono čime se ponosimo: linija proizvoda SUPER-VOĆE

PRIDRUŽITE SE BILO SAMO KAO KUPAC ILI PARTNER OVDJE: Upišite broj preporučitelja: 3857830446 (Rajna Banovac)

Ja sam osoba, Vaš partner i pomagač koji će Vas uputiti u nova znanja i dati podršku.

ODABERITE WEB SHOP U VAŠOJ DRŽAVI

HRVATSKA

SRBIJA

SLOVENIJA

OSTALE ZEMLJE EU

BOSNA I HERCEGOVINA