Dva posla

POSLOVI LJUBAVI

 

Dok mnogi tumaraju okolo u potrazi za nekakvim poslom i preskoče i taj dan oprati glavu, i usput se javljati svome instruktoru na Zavodu za zapošljavanje kako bi zadržali povoljniju mjesečnu tramvajsku kartu koju ne kupuju – druga većina radi čak dva posla. Pa kako im to uspijeva! A kažemo kako nema posla! Tko se tu izgovara?

U nekim drugim krajevima svijeta normalno je imati dva zanimanja, odnosno jedno redovno a drugo iz „ljubavi“ gdje novac i nije toliko bitan. Idemo onda okrenuti stvar: ako nemamo trenutno posao, pa krenimo raditi „iz ljubavi“. Što ćemo time postići? Pa ako ništa drugo nećemo se udebljati, nećemo pasti u depresiju, i otvorit ćemo si mogućnost osobnog napredovanja koje nam i te kako dobro može doći u poslovnoj prilici koja će nam se – po svim pravilima Svemira – ukazati.

Pogledajmo video kojega je snimio Hrvoje Horvat s profesorom matematike iz Amerike Markom Neslonom, koji se ujedno uspješno bavi i online marketingom. Ovo drugo mu je „ljubav“. A možda i jedno i drugo, sretnog li čovjeka! Iako je bio obolio, aktivnost mu je pomogla da pobijedi bolest.

Facebook komentari
Categories: Inspiracija, Posao Tags: Tags:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *