STRES NAŠ SVAKIDAŠNJI

VRHUNSKE UMNE SPOSOBNOSTI, RAVNOTEŽA I IMUNITET

Dugotrajna neizvjesnost koju nam danas garantiraju „jer stvar se tek zahuktava!“, uz svakodnevne statistike koje potiču strah od virusnih infekcija sa smrtnim posljedicama, uz dodatno trešenje naše Majčice Zemlje (na nju ne trebamo biti ljuti!) – nije čudo da svi pucamo, bježimo jedni od drugih, da se tresemo i onda kada seizmološki uređaji ne bilježe neku veću aktivnost.

– Jesi li ti osjetio sada potres?

– Tijekom dana nekako, ali kada legnem…

– Ne mogu zaspati bez tablete!

– Gušim se!

– Vidi koliko je umrlih! To je strašno!

– Moram potražiti psihološku pomoć!

– Ne mogu više to izdržati!

 

Ako su mnogi i prije morali makar povremeno koristiti tablete za smirenje, sada ih uzimaju redovito. Na prethodne probleme koje nismo razriješili, nadovezuje se nešto još veće, to nešto na koje ne možemo utjecati, nešto za koje ne znamo dokle će trajati. O posljedicama svega toga na ekonomiju, na naš posao, na budućnost naše djece – još ne stignemo razmišljati ili nastojimo o tome ne razmišljati.

 

KORTIZOL POSTAJE UBOJICOM

Liječnici diljem svijeta zabrinuti su sve većim brojem osoba koje traže psihološku pomoć, a gotovo je nemoguće ispisati dovoljno recepata za lijekove za smirenje. Stručnajci poručuju svima  koji brinu o zdravlju da je kontrola razine hormona stresa (kortizola), osnovni preduvjet za prevenciju bolesti i sporije starenje organizma. Bolesti vezane uz stres su hipertenzija, dijabetes, čirevi, glavobolje, tumori, hormonalni poremećaji itd. Stručnajci procjenjuju da je stres odlučujući faktor za gotovo 90% svih bolesti. Kao pomoć preporučuju kontinuirano uzimanje vitamina, minerala i adaptogenih biljaka kojima se smanjuje pogubno djelovanje kortizola.

Ono što bih mogla preporučiti i vama, ono što i ja sama koristim jeste ekstrakt planinske ruže. Do sada sam uzimala povremeno jer mi je tijek života išao u mirnijem smjeru: odlazak u mirovinu, boravak više mjeseci na moru, izbor aktivnosti po svojoj želji, fokus na bračnog partnera… – pa je smanjenjem stresa moj imunološki sustav bio došao u ravnotežu. Prestalo je lupanje srca, iscrpljenost, malodušnost, ekcem, česte prehlade. Međutim, situacija se opet zahuktava, javlja se iskonski strah za očuvanje života, strah od budućnosti, a u strahu naše tijelo troši više energije nego što je možemo proizvesti. Dugotrajna izloženost stresu i strahu dovodi do razvoja bolesti.

 

Kako si možemo pomoći?

 

Rhodiola rosea smanjuje hormon kortizol koji je povišen u stresu, a korisna je u svim fazama stresa: od umora i bezvoljnosti pa do potpunog burn-outa.

Može se koristiti kontinuirano. Odličan je prirodni antidepresiv. Potiče obrambenu snagu imunološkog sustava i mentalnu vitalnost.

 

Vrhunski, količinom i cijenom dostupan proizvod

 

1 pakiranje traje 4 mjeseca po 1 kapsula ili 2 mjeseca po 2 kapsule dnevno ukoliko je stres veći

 

Primjena:

  • Neurološki sustav – doprinosi proizvodnji serotonina i dopamina (smanjenje osjećaja boli, depresije…)
  • Tjelesna sposobnost – povećava tjelesnu izdržljivost, potiče izgradnju mišića i sintezu skladišta energije (ATP, kreatin fosfat), što je od velike važnosti za iscrpljene i kronično umorne osobe, a naročito za srčane bolesnike.
  • Mentalna sposobnost – prirodno sredstvo za dostizanje vrhunskih umnih sposobnosti
  • Emocionalno zdravlje – promjene raspoloženja, depresija, nesanica, seksualno zdravlje
  • Zdravlje srca i krvnih žila – pozitivno djeluje kod aritmije, doprinosi regulaciji krvnog tlaka
  • Imunološki sustav – štiti imunološki sustav koji je posebno osjetljiv na povećane razine hormona stresa
  • Dijabetes, pretilost – bolja regulacija glukoze
  • Endokrini sustav – potpora funkcije štitne žlijezde
  • Neplodnost/libido – koristi se kod problema neplodnosti u oba spola; daje vitalnost

DETALJNIJE O PROIZVODU

 

Kako do Rhodiolina s umanjenom cijenom?

Dozvolite da budem osoba preko koje ćete se pridružiti u CaliVita Klub zdravlja i gdje ćete steći dodatne bonuse. Umanjenje maloprodajne cijene za 25% plus bonus akcija za nove članove. Ne morate odlaziti u ljekarnu, plaćati više za manje! Naručite svoje omiljene proizvode telefonom ili internetom.

Ukoliko se želite registrirati preko moje preporuke, potreban vam je moj članski broj: 3857830446 (Rajna Banovac). Sama registracija vas ništa ne obavezuje. Za tehničku podršku stojim vam na raspolaganju.

Info: rajna.banovac.ribarica@gmail.com

+385 91 724 1510

S obzirom da sam i coach, možemo neobavezno razgovarati i o tehnikama samopomoći i kontrole misli.

ZAJEDNO SNAŽNIJI!

Facebook komentari
Categories: Zdravlje Tags: Tags: , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *