RAZMIŠLJATE O DODATNOM PRIHODU?

NEIMAŠTINA POGRĐUJE I ČOVJEKA I MJESTO GDJE ŽIVI

Koliko se slažete s ovim razmišljanjem? Ovo su moja razmišljanja, a moguće djelomično i Vaša. Pa idemo redom, a ovo je ujedno test imate li strpljenja nešto čitati. Ako nemate, onda ova objava nije za Vas.

Naradila sam se u životu za osnovnu egzistenciju i smatram da je nepravedno da me nagone da radim i do duboke starosti kako bih imala što za jesti ili si platiti lijek.

Plašim se budućnosti zbog nedostatka novca, čime je moja sadašnjost nekvalitetna zbog zabrinutosti. Čak sam počela patiti i od nesanice. Mom partneru otežavam svakodnevicu turobnošću i šutljivošću.

Željela bih pomoći svome djetetu, novac bi bio najbrža pomoć, a novca nemam. Želim svoju djecu, koja su se razišla po svijetu, primjereno ugostiti kada mi dođu u posjet, oni i njihovi životni partneri. Želim da izgledam zdravo i uredno, ali neimaština pogrđuje čovjeka i mjesto gdje živi. Ne želim da me se moja djeca srame.

Prihvaćam da je dobro biti aktivan cijeli život, ali ne želim raditi iz očaja, da se žrtvujem na nekim pomoćnim poslovima za penzionere i da izgubim preostalo zdravlje.

Želim raditi posao u kojemu mogu biti slobodna, da ne moram putovati na posao i s posla po gradskoj gužvi kao cijeli svoj dosadašnji život. Želim sačuvati slobodnima ta 3 sata koja sam dnevno gubila 5-6 dana u tjednu 40 godina.


Želim raditi posao na internetu na mjestima koje najviše volim: na obali mora u skrivenoj uvali ili na terasi moje kuće.

Želim raditi posao u kojemu mogu biti kreativna jer volim pisati i poticati u sebi kreativne ideje.

Želim posao bez šefa i naredbi. Želim posao partnerstva, a ne nadmetanja, tamo gdje me poštuju kao čovjeka.

Želim poštenu zaradu za uloženi trud. Želim postati osoba koju više nitko ne iskorištava.

Želim raditi posao u ležernosti i bez otvaranja svoje tvrtke koja traži velik angažman, znanja i odgovornost, a ja za to nisam spremna, ni psihički ni po životnom dobu.

Želim posao na kojemu stječem nove vještine, postajem bolja osoba prema drugima i razvijam osjećaj za bližnjega.

Imam li svoje veliko ZAŠTO? Što je to što bi me motiviralo svaki dan da uključim računalo ili pošaljem nekoliko poruka preko mobilnog telefona, da razgovaram barem s jednom osobom, s onom koju ja odaberem da joj posvetim svoje vrijeme, strpljenje i prenesem neka znanja kako bi i ta osoba unaprijedila svoje tjelesno, duhovno, mentalno, ali i financijsko zdravlje?

Je li moje dijete koje treba zdravstvenu, financijsku podršku i rezidualni prihod koji će naslijediti, dovoljna motivacija da svaki dan ponudim nekome tko se žali na tegobe ili želi preventivno brinuti o zdravlju, da mu ponudim kvalitetan proizvod?

Je li dovoljna motivacija da moj suprug i ja svaki dan imamo na stolu kvalitetnu hranu kako bismo što duže bili zdravi i samostalni?

Mogu li zamisliti osjećaj kada netko ima u mene povjerenja, kada se bolje osjeća taj dan, kada mu je zdravlje bolje ili mu pomognem da i on zaradi?

Trebam li se sramiti ponuditi dobar proizvod ili jednostavnu, jeftinu, ali moćnu poslovnu priliku kojom raspolažem?

Što me sprječava i nije li blesavo ne iskoristiti darove koje imam: obilje dnevnog vremena, idealne uvjete za rad i kreativnost, znanje, podršku obitelji i uspješnih ljudi, i zdravlje prije svega?

Lijenost? Nemotiviranost? Ili se radi o nedostatku hranjivih tvari u organizmu koje stvara letargiju? Ako ne mogu iz mirovine kupiti kvalitetan proizvod, pa zašto si ne zaradim toliko da si to mogu priuštiti, da se bolje osjećam?

Želite li i Vi pokrenuti svoje unutarnje potencijale, započeti putovanje prema kvalitetnijem i bogatijem životu, želite li se riješiti straha od oskudice?

Pozivam Vas na suradnju na promociji kvalitetnih dodataka prehrani. Ono što trebate „raditi“:

– podijeliti link na koristan sadržaj: online predavanja i web shop

– odabrati neki drugi način komunikacije koji vam više odgovara: izravna komunikacija ili blog

– koristiti proizvod koji odaberete ili vam nutricionist preporuči, minimalno 1 narudžba godišnje u min. iznosu 50 eura

– pronaći nove kvalitetne virtualne prijatelje preko društvenih mreža i s njima uspostaviti iskrenu komunikaciju, ponuditi ili proizvod ili poslovnu mogućnost

– svaki dan dnevno odvojiti minimalno 2 sata vremena ili više ukoliko želite brže doći do svojih prvih prihoda. Ovo je posao gdje ispočetka radite više da biste kasnije radili manje ili ne radili ništa primajući pasivan prihod.

Javite se u FB Inbox ili potražite KONTAKT

Znajte da treba više energije u borbi za preživljavanje nego u dijeljenju dobre priče preko interneta i početi zarađivati. Što ćete odabrati?

Vaš trener i pomagač Rajna Banovac

Facebook komentari
Categories: Posao Tags: Tags: , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *