NADJAČAJ STRES

STALNA NAPETOST ODNOSI ŽIVOTE

Zaboravili smo živjeti!

Planiramo hrpu dnevnih aktivnosti, a najčešće se prepuštamo stihiji. Osjećamo se nemoćni. Drugi upravljaju nama i našim životom. Moramo se prilagođavati i priklanjati jer netko drugi drži naš život u svojim rukama, našu sudbinu.

Želimo progurati dan, pa idući dan, godinu i tako cijeli život. Sretni smo kada odradimo dan bez nekih većih problema. Izbjegavamo probleme ili ih očekujemo. Jedva čekamo vrijeme za spavanje. Radimo unaprijed: pripremamo jelo, odjeću… Sve ZA SUTRA. Nema ZA DANAS. Danas ne postoji. Odgađamo život za neko kasnije doba, kada odemo u mirovinu i „kada nećemo trebati raditi“. Rad shvaćamo kao tlaku.

Kada pitate ljude, pa čak i one mlađe, što bi ih usrećilo, reći će: – Da ne moram ići na posao, ali da imam dovoljno (ili mnogo) novca za život.

Današnji svijet ne želi raditi, ali želi čim prije steći bogatstvo.

Više o posljedicama stresa pročitajte KRONIČNI STRES

Samo da navedeno simptome kronično povišene razine stresa:

– strah

– tjeskoba

– uzbuđenost

– nesigurnost

– kronične bolesti

– upale

– bolovi

– nepravilan rad srca

– pretjerano znojenje

– gubitak moći govora

– nekontrolirana glad

– mutna glava

– slab vid

– promjene u psihi

– nesanica

– probavne smetnje

– glavobolja

– ekcemi

– gubljenje kose

– ubrzano starenje

– gubitak spolne moći

– hormonalni poremećaji

– povišen krvni pritisak

Moje iskustvo

Prošla sam intenzivno stresno razdoblje: situacija s članom obitelji, preseljenje u drugi grad… To je bilo dovoljno da ozbiljno počnem patiti od nesanice, grižnje savjesti, straha i gubljenje fizičke i mentalne snage.

Inače sam teško prihvaćala životne situacije, sam život koji mi je bio vrlo naporan, stalno sam čeznula za srećom, a i plašila se budućnosti. Bila sam u kroničnom stanju stresa, a to se najviše odrazilo na moju kožu (ekcemi), psihu (depresija) i mentalnu sposobnost (zbunjenost, spore reakcije).

Nevjerojatno je koliko je naše tijelo izdržljivo, kako se trudi obnoviti se, ali ipak treba mu pomoći:

– duhovnim vježbama (meditacija, molitva)

– tjelovježbom, boravkom u prirodi

– mentalnom obuzetošću kreativnim radom

– vježbom vizualizacije i zahvalnosti

– pravilnom ishranom i vitaminskim dodacima

Formula na bazi B vitamina STRESS MANAGEMENT pridonijela je psihičkom smirivanju i jačanju energije, optimizma i mentalne snage. Ublažilo mi je problem s nesanicom. Otpustilo ukočenje živca na vratu i nozi čemu sam sklona kada prolazim teško razdoblje.

Preporučujem i Vama da pomognete svome tijelu na ovaj način, uz primjenu svih drugih metoda koje su Vam dostupne i koje Vam ne predstavljaju prevelik problem za primijeniti. Naravno, za sve treba disciplina. Podsjetimo se da nam nitko neće moći pomoći onoliko koliko mi sami sebi.

Podsjetimo se i na ovaj VIDEO

Slobodno me kontaktirajte za pristup bonus online tečajevima: rajnapartneri@gmail.com

Ovo su poveznice na web shop. Odaberite državu u kojoj živite, pretražite proizvode, stavite u košaricu, ili naručite telefonski, i trgovina će u kratkom roku isporučiti proizvod na Vašu adresu. Ukoliko ste u državi koja nije ovdje navedena, otiđite na opciju EU. Preko tražilice na stranici web shopa upišite naziv proizvoda: Stress Management.

STRESS MANAGEMENT Hrvatska

SRBIJA

SLOVENIJA

BOSNA I HERCEGOVINA

EU

VITAMINI B KOMPLEKSA

100 tab

popiti 2×1 tabletu dnevno s vodom nakon obroka.

Stress Management je kompleksna formula prirodnih B vitamina, nadopunjena vitaminom C i magnezijem, Sadrži niacin i vitamine B1, B6 i B12 koji doprinose normalnom funkcioniranju živčanog sustava i normalnoj psihološkoj funkciji, te vitamin B2 i folnu kiselinu koji doprinose smanjenju umora i iscrpljenosti.

Facebook komentari
Categories: Zdravlje Tags: Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *