1503838629920860
 

Online business

 

ZAPOSLI SE

POSTANITE MOJ PARTNER, STVARAJMO ZAJEDNO!

Provjereni put prema financijskoj i vremenskoj slobodi

 

Dobro mi došli!

Ovo je tema za vas koji tražite način kako da poboljšate svoju financijsku situaciju, bilo da je to još jedna plaća, još jedna mirovina, ili realizacija projekta kao što je: poboljšanje stambenih uvjeta, školovanje djece, otplata kredita, kupovina novog automobila, novac za pokretanje biznisa, novac za putovanje, novac za investicije i stabilnost u starosti – a ne da ulazite u dodatno zaduživanje i riskirate egzistenciju svoju i svoje obitelji.

Ili jednostavno želite vrijeme na Internetu provesti korisnije, pametnije i upoznati se s ljudima koji će vam više odgovarati nego ljudi u sadašnjem okruženju. Možda želite nova znanja, da se osjećate mentalno i duhovno bolje! Možda želite svijetu obznaniti ono što vas zaokuplja i što smatrate da bi drugima moglo pomoći.

 

Na pravom ste mjestu. POSTANITE NEOVISNI PARTNER

 

Bez obzira u kojoj se sada situaciji nalazite, jeste li prezaposleni a novca nikad dovoljno, jeste li pod ovrhom, jeste li u kreditima, jeste li mladi ili stari, jeste li zdravi ili imate zdravstvene poteškoće, jeste li zaposleni ili niste – ono što vam kroz partnerstvo nudim jeste sljedeće:

– uvođenje u poslovanje koje se zasniva na dijeljenju informacija (share marketing) gdje smo i vi i ja vanjski pridruženi samostalni partneri kompanije koja se bavi distribucijom proizvoda u domeni poboljšanja zdravlja (wellness industrija)

– imate slobodan pristup edukativnoj online platformi i privatnim Facebook grupama gdje se nalaze upute i materijali, sva znanja koja sam prikupila, platila i provjerila unazad nekoliko godina otkako se bavim share marketingom, a u novije vrijeme i coachingom za uspjeh

– imate priliku naučiti kako se ispravno radi Internet marketing, a ova znanja će vam poslužiti u životu bilo čime se dalje bavili

– imate priliku unaprijediti komunikacijske i prodajne vještine pri čemu ćete uživati u novim poznanstvima i razgovorima, a vaša prodaja bit će na dobrobit objema stranama bez pritiska

– naučit ćete kako da vam se vaši klijenti javljaju ponovno i ponovno

– imate priliku naučiti kako uspostaviti automatizaciju svoga poslovanja, da sistem radi za vas i onda kada niste prisutni

– ako volite podučavati, imate priliku uspostaviti svoju online platformu za edukaciju i osigurati si dodatan izvor prihoda

 

Ovu web stranicu otvaram samo za vas koji ne tražite klasično zaposlenje gdje ostvarujete snove drugih već za vas koji želite raditi za sebe, biti pravedno nagrađeni za svoj učinak, sa sve većim mjesečnim prihodima. Za vas koji ste spremni na stjecanje novih znanja i vještina.

 

ZA KOGA OVO NIJE?

Često mi se javljaju osobe koje smatraju da sam njihov poslodavac ili osoba koja je zadužena za kadrove, da će raditi za mene ili neku firmu, za plaću koja pristiže svakog mjeseca, da će netko drugi organizirati posao, dovesti klijente i brinuti o vođenju poslovanja, a oni će nešto klikati ili objavljivati, ili uređivati podatke o kupcima.

Ovo nije za njih VEĆ JE OVO ZA ONE koji žele kroz moderan poslovni model pokrenuti svoje poduzetništvo, bez otvaranja obrta ili sporedne djelatnosti ako to ne žele barem na početku, bez rizika i bez znatnih financijskih ulaganja, kao pridruženi vanjski partner – graditi svoj put prema financijskoj slobodi uz stabilne rastuće mjesečne prihode.

 

SHARE MARKETING – najbolje plaćen posao!

Prepustite profesionalnoj kompaniji da proizvodi, brine o razvoju, distribuira, brine o logistici, knjigovodstvu, vašoj isplati, a vi podijelite informaciju o tome i bit ćete nagrađeni!

Share marketing pojačan konceptom networkinga (gdje i vi drugima ponudite udruživanje kroz partnerstvo) omogućuje multiplicirani učinak i vas i svih onih koji su se udružili s vama, a opet – svi radimo za sebe, ali se držimo zajedno i pomažemo jedni drugima, ali i našoj društvenoj zajednici, kroz dijeljenje informacija o proizvodima, uslugama, poslovnoj prilici, ali i znanja i dobrih iskustava. Kompanija umjesto da troši novac na klasične reklame, taj budžet raspoređuje nama, neovisnim distributerima (marketerima, oglašivačima, preporučiteljima).

Internet marketing širok je pojam, ali vi ćete odabrati metodologiju i dinamiku koja vam najbolje odgovara. Je li to e-mail marketing, je li to atrakcioni marketing, telemarketing, blog, vlastiti web shop, izravna komunikacija, edukacija drugih, majstorstvo na društvenim mrežama, kombinacija svega toga – i vi možete početi stvarati svoje online carstvo bez potrebe juriti za svojim dosadašnjim prijateljima i usputnim prolaznicima. I vi možete ostvariti da vam se drugi samoinicijativno javljaju, traže da im pomognete, da ih uvedete u svoj poslovni tim. Vi birate kome ćete pokloniti svoje vrijeme i svoje znanje, jer svi nisu za vas niti ste vi u mogućnosti pomoći svima.

 

Što je share marketing – pogledajte VIDEO

U kojoj ste sada grupi stjecanja prihoda – pogledajte VIDEO

Poanta je da što prije krenete prema idućoj razini ukoliko ne želite doživjeti financijski kolaps ili postojeći produbiti.

 

KADA SE ODLUČITE ZA PARTNERSTVO…

Imat ćete besplatan pristup PLATFORMI za edukaciju. Vodim vas korak po korak do prvih rezultata. I ne samo vas nego i vaše partnere ukoliko se odlučite osim promocije proizvoda promovirati i poslovnu mogućnost kako biste umnožili svoj učinak.

Ako ste već partner s nekom drugom kompanijom, tek počinjete ili ponovno startate, ako vaša kompanija nema adekvatnu edukaciju ili vaš sponzor/mentor nije dostupan, ili s njime niste zadovoljni – investirajte jednokratno u sebe kroz ovaj program. Cijena je promotivna. Iskoristite što prije.

Program je stalno nadopunjavan novim znanjima i video-uputama. Jer i ja stalno ulažem u svoja znanja i uvijek sam u nekom tečaju ili mastermind grupi za uspjeh.

 

„JA IMAM TAKO LIJEP POSAO!“ – to može biti i vaša rečenica!

Danas ima obilje poslovnih modela i načina zarađivanja gdje se ne morate ubijati od posla i koji se bitno razlikuju od klasičnog posla (rad za plaću, rad za drugoga, ili klasičan obrt koji je vrlo skup). Tražite poslove gdje vas plaćaju na učinak! Tada ćete se obogatiti. Tražite poslove networkinga! Tada ćete se obogatiti. Tražite poslove gdje možete automatizirati svoje poslovanje i steći ćete trajni pasivni prihod! Novac će vam doći u sve većim količinama samo ako…

Dakle, i od vas se nešto traži, ne ja, ne kompanija, već vaš život koji želi biti ispunjen, blagoslovljen, gdje novac nije zlo već snažna energija koju možete usmjeriti prema sebi. Ali koristeći sisteme i mindset koje koriste bogati i uspješni ljudi!

Nalazimo se u idealnom vremenu za internet posao – svi smo na Internetu! Nema ni fizičkih ni virtualnih granica, već samo granica naše zone komfora koju trebamo nadvladati i krenuti prema slobodi!

Ukoliko želite više informacija, slobodno me kontaktirajte, postavite pitanja:

rajna.banovac.ribarica@gmail.com

 

NE PROPUSTITE PRILIKE! One mogu biti prerušene u stariju neatraktivnu osobu koja vam nešto želi reći, u pisca koji se voli pismeno izražavati, u poruku koju ćete dobiti na e-mail ili kroz nestručnu objavu na društvenoj mreži. Kroz neki letak koji automatski želite baciti u kantu za stari papir, kroz raznobojnu brošuru ili knjigu.

Ne odbacujte ponude! Bilo da se radi o obavijesti o popustu, bilo da se radi o poslovnoj prilici. Nikad ne znate kada će se dogoditi pravi trenutak za vas.

Preuzmite koristan materijal koji je trenutno na dar na ovoj web stranici.

Uvijek se možete odjaviti iz komunikacije.

Hvala što ste posjetili ovaj blog. Pročitajte još ponešto. Hvala na ostavljenom komentaru, ali i vašoj e-mail poruci koja će me razveseliti jer kada dođete na određeni nivo osobnog i poslovnog razvoja, tada počinjete voljeti ljude i želite im dati od sebe najbolje što imate.

Rajna Banovac, DreamBuilderSuccess coach & Share marketing trener