1503838629920860
 

Online business

 

ZAPOSLI SEBE

 

UNOVČITE BORAVAK NA INTERNETU KROZ DIJELJENJE KORISNE INFORMACIJE!

Ovo je tema za vas koji tražite način kako da poboljšate svoju financijsku situaciju, bilo da je to još jedna plaća, još jedna mirovina, ili realizacija projekta kao što je: poboljšanje stambenih uvjeta, školovanje djece, otplata kredita, kupovina novog automobila, novac za pokretanje biznisa, novac za putovanje, novac za investicije i stabilnost u starosti – a ne da ulazite u dodatno zaduživanje i riskirate egzistenciju svoju i svoje obitelji.

Ili jednostavno želite vrijeme na internetu provesti korisnije, pametnije i upoznati se s ljudima koji će vam više odgovarati nego ljudi u sadašnjem okruženju. Možda želite nova znanja, da se osjećate mentalno i duhovno bolje! Možda želite svijetu obznaniti ono što vas zaokuplja i što smatrate da bi drugima moglo pomoći.

Ali – da biste drugima mogli pomoći, vi morate imati za sebe i obitelj ono što vam je potrebno.

Na pravom ste mjestu. POSTANITE NEOVISNI PARTNER

Zaradite još jednu plaću ili mirovinu! VI TO MOŽETE!

Bez obzira u kojoj se sada situaciji nalazite, jeste li prezaposleni a novca nikad dovoljno, jeste li pod ovrhom, jeste li u kreditima, jeste li mladi ili stari, jeste li zdravi ili imate zdravstvene poteškoće, jeste li zaposleni ili niste – ono što vam kroz partnerstvo nudim jeste sljedeće:

– uvođenje u poslovanje koje se zasniva na dijeljenju informacija (share marketing) gdje ste vanjski pridruženi samostalni partneri kompanije koja se bavi distribucijom proizvoda u domeni poboljšanja zdravlja (wellness industrija)

– imate slobodan pristup edukativnoj online platformi i privatnim Facebook grupama gdje se nalaze upute i materijali 

– imate priliku naučiti kako se ispravno radi marketing na internetu, uz metode koje vama budu najbolje odgovarale, a ova će vam znanja će poslužiti u životu bilo čime se dalje bavili

– imate priliku unaprijediti komunikacijske i prodajne vještine pri čemu ćete uživati u novim poznanstvima i razgovorima, a vaša prodaja bit će na dobrobit objema stranama bez pritiska

– ako volite podučavati, ovdje imate mogućnost zarađivati zahvaljujući vašem znanju

SHARE MARKETING – zabavno, jednostavno, bez rizika, kreativno!

Prepustite profesionalnoj kompaniji da proizvodi, brine o razvoju, distribuira, brine o logistici, knjigovodstvu, vašoj isplati, a vi podijelite informaciju o tome i bit ćete nagrađeni!

 

I VI MOŽETE IMATI POTPUNO BESPLATNO WEB SHOP na više jezika, S PUNOM PODRŠKOM KOMPANIJE ČIJI STE PARTNER U MARKETINGU. 

Share marketing pojačan konceptom networkinga (gdje i vi drugima ponudite udruživanje kroz partnerstvo) omogućuje multiplicirani učinak i vas i svih onih koji su se udružili s vama, a opet – svi radimo za sebe, ali se držimo zajedno i pomažemo jedni drugima, ali i našoj društvenoj zajednici, kroz dijeljenje informacija o proizvodima, uslugama, poslovnoj prilici, ali i znanja i dobrih iskustava. Kompanija umjesto da troši novac na klasične reklame, taj budžet raspoređuje nama, neovisnim distributerima (marketerima, oglašivačima, preporučiteljima).

Internet marketing širok je pojam, ali vi ćete odabrati metodologiju i dinamiku koja vam najbolje odgovara. Je li to e-mail marketing, je li to marketing privlačenja kroz sadržaje koje kreirate, telemarketing, blog, vlastiti web shop, izravna komunikacija, edukacija drugih, majstorstvo na društvenim mrežama, kombinacija svega toga – i vi možete početi stvarati svoje online carstvo bez potrebe juriti za svojim dosadašnjim prijateljima i usputnim prolaznicima. I vi možete ostvariti da vam se drugi samoinicijativno javljaju, traže da im pomognete, da ih uvedete u svoj poslovni tim. Vi birate kome ćete pokloniti svoje vrijeme i svoje znanje, jer svi nisu za vas niti ste vi u mogućnosti pomoći svima.

 

Što je share marketing – pogledajte VIDEO

U kojoj ste sada grupi stjecanja prihoda – pogledajte VIDEO

Poanta je da što prije krenete prema idućoj razini ukoliko ne želite doživjeti financijski kolaps ili postojeći produbiti.

 

KADA SE ODLUČITE ZA PARTNERSTVO…

Imat ćete besplatan pristup PLATFORMI za edukaciju. Vodim vas korak po korak do prvih rezultata. I ne samo vas nego i vaše partnere ukoliko se odlučite osim promocije proizvoda promovirati i poslovnu mogućnost kako biste umnožili svoj učinak.

Ako ste već partner s nekom drugom kompanijom, tek počinjete ili ponovno startate, ako vaša kompanija nema adekvatnu edukaciju ili vaš sponzor/mentor nije dostupan, ili s njime niste zadovoljni – također ste dobrodošli.

Program je stalno nadopunjavan novim znanjima i video-uputama. Jer i ja stalno ulažem u svoja znanja i uvijek sam u nekom tečaju ili mastermind grupi za uspjeh.

Nalazimo se u idealnom vremenu za internet posao – svi smo na internetu! Nema ni fizičkih ni virtualnih granica, već samo granica naše zone komfora koju trebamo nadvladati i krenuti prema slobodi!

Ukoliko želite više informacija, slobodno me kontaktirajte, postavite pitanja:

rajnapartneri@gmail.com

Rajna Banovac, DreamBuilderSuccess coach & Share marketing trener

DODATNE INFORMACIJE