1503838629920860
 

PREDAVANJA

Pratite i pridružite se slobodno na online događanja na temu osobnog, duhovnog i poslovnog zdravlja.

NADOLAZEĆI DOGAĐAJI:

VIDEO POZIVNICA

Četvrtak, 9.6.2022. u 11 sati, zoom konferencija: predavanje nutricionistice dipl. ing. Renate Armanda, suradnice tvrtke Calivita Hrvatska na temu kolagena i omega. Uz dodatnu riječ direktorice programa i edukacije Eve Parokai na temu uspjeha u share marketingu i dostizanju financijske sigurnosti i bolje kvalitete života. Zatražite poveznicu na događaj ili zapisnik s predavanja: TVOJE ZDRAVLJE

ODABERITE TEME I POŠALJITE PORUKU PREKO PRISTUPNICE ZANIMA ME

ALERGIJE

UMOR I ISCRPLJENOST

STRES

IMUNITET

POMLAĐIVANJE

DOBAR SAN

MRŠAVLJENJE

RAD MOZGA

SRCE I KRVNE ŽILE

KOSA, KOŽA, NOKTI, ZGLOBOVI

(predložite temu) …

Dobit ćete pristup web konferenciji, na e-mail dobiti koristan .pdf materijal i pristup nekom od inspirativnih tečajeva, kao i link na video vezano za temu.

Također preporučujem:

KOD PRVIH ZNAKOVA ZARAZE – REAGIRAJTE ODMAH

Obrada teme: UM PROSPERITETA. Pratite snimke na podcastu i YouTube

Obrađujemo knjige poznatih stručnjaka i filozofa na temu podešavanja uma za postizanje većeg dobra u životu. Kroz temu vas vodi Rajna Banovac.

PROŠIRI SVOJ UTJECAJ DOBRIM RJEŠENJIMA – Imaš svoj obrt ili sporedno zanimanje u domeni zdravlja i wellnessa? Odlično! – Tražiš način kako da unovčiš svoj boravak na internetu? Na pravom si mjestu! – Trener si, frizer, kozmetičar, terapeut… Proširi svoje poslovanje ne tražeći nove klijente jer ih već imaš! Zadrži ih dodatnim rješenjima koja oni trebaju! – Pozivam te na online predstavljanje mogućnosti za pokretanje poslovanja preko web shopa ili kao dopuna tvom postojećem poslovanju, bilo da ga vodiš online, klasično ili kombiniraš.

ZATRAŽI PRISTUP

SAZNAJ VIŠE